Beteg gyermekek gyógyulását segíti az Eurorisk
Beteg gyermekek és idősek gyógyulásának segítése érdekében 4 évre szóló tartós adományozói megállapodást kötött a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvánnyal az Eurorisk Biztosítási Alkusz.

A koronavírus járvány, így a kórházi látogatások számának csökkentése és a fokozott óvatosság betartása a bohócdoktorok munkáját is nagymértékben megnehezíti, ezért minden adomány nagy segítséget nyújt a beteg gyermekek gyógyulásának támogatásában.

„Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz helyzetekben. Tapasztalataink pedig azt mutatják, hogy az a hely, ahol a bohócdoktorok megjelennek, és pszichológiai, színészi és művészeti módszerekkel vidámságot visznek a kórházban töltött napokba, ott a beteg gyermekek általános kedélyállapotához, és így akár a gyógyulásukhoz is hozzá tudnak járulni.” – ismertette Gricz István, az alapítvány adományszervezője.

Az Eurorisk hisz abban, hogy mind a gyermekek, mind az idősek számára elengedhetetlen a jókedv és a nevetés jelenléte, így örömmel csatlakoztak az adományozók táborába és kötöttek 2020-tól kezdődően egy 4 éves hosszú távú, tartós adományozói megállapodást a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvánnyal.

Mivel az alapítvány kizárólag felajánlásokból gazdálkodik, így a közvetlen, pénzbeli adomány működésük első számú pillére.

„Társaságunk az alapítása óta eltelt 27 év alatt folyamatosan figyelmet fordított a társadalmi kapcsolataira, több jótékonysági kezdeményezést is támogatottunk, azonban most láttuk elérkezettnek az időt, hogy egy több évet átölelő támogatói együttműködést kössünk a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvánnyal a közhasznú szolgáltatásai, így a beteg gyermekek és idősek mielőbbi gyógyulásának segítésére.” – tette hozzá Flanek Attila, az Eurorisk gazdasági igazgatója.

A bohócdoktorok az elmúlt 23 évben több mint 350.000 gyermekhez vitték el a gyógyító jókedvet, a ma dolgozó 34 bohócdoktor pedig 16 gyermekkórházban és 3 idősek otthonában van jelen heti rendszerességgel.
 
Jót tenni jó - segíts te is!
Ha te is szeretnéd támogatni a beteg gyermekek gyógyulását, ajánld fel adód 1%-át, vagy utalj az alapítvány 10900011-00000009-71700000 (UniCredit Bank) számlájára.


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft